Besplatni 30-dnevni Fit Challenge: program treninga + plan prehrane

Slijedi još jedan izazovan i zanimljiv fit challenge za sve vas koji želite gubiti masno tkivo, oblikovati tijelo i promijeniti životne navike. Pripremili smo 30 – dnevni potpuno besplatni program vježbanja i plan prehrane s kojim počinjemo 11.11.  

Jako puno vas ne zna odakle krenuti i kako pristupiti promjeni životnog stila, vježbanju i zdravoj prehrani, a kada već počnete, ne znate što jesti, kakve treninge raditi, kako ih planirati i koje vježbe izvoditi da bi postigli željene rezultate. Osobno trenerstvo je skupo, a slični programi treninga i planovi prehrane kod raznih online trenera koštaju i do 1000 kuna. Zato smo vas odlučili voditi 30 dana kroz besplatni program koji uključuje plan prehrane za mršavljenje, odnosno gubljenje masnog tkiva, određeni program treninga i stručno vodstvo. Savjetujemo da se pridržavate svih smjernica i programa i sigurni smo da rezultati neće izostati.

Kao što znate, za dobre rezultate samo vježbanje nije dovoljno. Naši nutricionisti su za vas pripremili poseban tjedni jelovnik od 1500kcal koji ćete pratiti svih 30 dana programa. Zato pogledajte video u kojem je naš nutricionist Roko iz Nutrivisiona odgovorio na sljedeća pitanja:

  • Za koga je dizajniran jelovnik?

  • Tips&tricks uz jelovnik za brže gubljenje masnih naslaga

  • Kako pristupiti jelovniku?

  • Kako najbolje pratiti rezultate?

Uz sve informacije o jelovniku i prehrani tijekom 30 dana, potrebno je slijediti smjernice i programa treninga kojeg smo dizajnirali za vas. Tijekom programa FIT CHALLENGE 5 puta tjedno ćemo na našem YouTube kanalu i društvenim mrežama izbacivati video i demonstrirati vježbe koje ćete raditi taj ili idući dan, dok ćete 2 puta tjedno odmarati. Plan treninga sastavljen je od 1 treninga za gornji dio tijela, 1 treninga za donji dio, 1 kombinirani kružni dio u kojem ćemo aktivirati cijelo tijelo, 1 kardio trening, a znojiti ćemo se i topiti masne naslage i uz HIIT trening. U pojedinim treninzima odnosno vježbama uključit ćemo i osnovnu opremu te kombinirati vježbe s vlastitom težinom i utezima.

Besplatni program treninga namijenjen je svima koji žele izgubiti višak masnog tkiva, oblikovati, tonizirati i učvrstiti svoje tijelo, a to je većina ljudi, bilo da ste početnik ili već imate nekog iskustva s vježbanjem.

Pripremite se jer biti će pakleno! 3o dana ćemo biti vaši osobni treneri, motivatori i podrška te ćete nam se moći obratiti s pitanjima o programu, vježbanju, mršavljenju itd u bilo kojem trenutku u našoj FB grupi ili u komentarima ispod videa. Naš stručni tim trenera i nutricionista vas čeka i vesele se vašim pitanjima, a prije svega vašim rezultatima. Na vama je samo da nam se pridružite u potpuno besplatnom programu Fit Challenge i pozovete ekipu oko vas kojoj je krajnje vrijeme da se pokrene. Sada više nema izgovora, a mi smo tu kako bismo vam pomogli i dali sve potrebne informacije.

Uz malo vaše dobre volje, trenirajmo zajedno od 11.11.

SKINI JELOVNIK

Online treninzi i prehrana.
Sada čak -40%!
Saznaj više
Online programi