X
Back to the top

Pravila privatnosti

PRAVILA PRIVATNOSTI I KORIŠTENJE KOLAČIĆA

Naša tvrtka Fitzone vodi osobitu brigu o sigurnosti Vaših osobnih podataka koje nam dajete korištenjem Internet stranice www.fitzone.hr, sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.godine i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine 42/2018). Ova politika privatnosti objasnit će kako koristimo vaše osobne podatke koje prikupljamo kada posjetite našu web stranicu.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

  • Na internet stranici prikupljamo Vaše osobne podatke (ime, prezime, adresa, tel. broj, e-mail itd.) koje nam dobrovoljno ostavljate prilikom prijave za korištenje naših usluga, prilikom popunjavanja obrazaca za postavljanje pitanja ili prijavom na Newsletter. Vaše osobne podatke koje nam ostavljate koristimo kako bismo s Vama dogovorili korištenje naših usluga, odgovorili Vam na pitanja ili poslali nove informacije vezane uz korištenje naših usluga.
  • Podatke o načinu korištenja internet stranice. Kada korisnici posjete naše internet sjedište mi pratimo, prikupljamo i agregiramo podatke koji nam pomažu u analizi upotrebe naše web stranice: koje stranice korisnici posjećuju, kojim redoslijedom, u koje vrijeme, koje poveznice korisnici klikaju, koliko se vremena zadržavaju na stranici. Također koristimo kolačiće kako bismo Vam osigurali kvalitetno korisničko iskustvo. Više o kolačićima možete saznati u sekciji Kako koristimo kolačiće?

KAKO PRIKUPLJAMO VAŠE PODATKE?

Većinu podataka koje naša web stranica prikuplja i procesira dolazi direktno od vas, i to prilikom:

  1. online registracije, upita putem kontakt ili newsletter forme.
  2. svojevoljnog ispunjavanja ankete ili povratnog odgovora na neki od naših e – mailova.
  3. posjeta našoj web stranici putem kolačića vašeg pretraživača

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE?

Fitzone skuplja vaše podatke kako bismo mogli:

  1. odgovoriti na Vaš upit ili rezervaciju termina za trening.
  2. analizirati i poboljšati korisničko iskustvo, kako bismo odredili koji je sadržaj relevantan našim korisnicima.
  3. oglašavati naše usluge, slati vam newslettere i posebne ponude s našim proizvodima i uslugama.
  4. unaprijediti naše poslovanje i razvoj usluga.

Vaši osobni podaci se ne prosljeđuju trećim osobama bez Vašeg izričitog odobrenja ili ako za to postoji zakonska obveza.

KAKO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

  • Fitzone vaše podatke čuva na zaštićenom serveru te prilikom pohranjivanja, obrade ili čuvanja Vaših podataka koristimo standarde fizičke, tehničke i adminstrativne sigurnosne mjere kako bi Vaše podatke zaštitili od neovlaštenog pristupa trećih osoba. Vaše osobne podatke prilikom newsletter prijave pohranjujemo i čuvamo unutar MailChimp platforme koja je usklađena sa svim odredbama o čuvanju i zaštiti podataka. Putem MailChimp platforme šaljemo Vam informacije kroz naš Newsletter ako ste nam dali izričitu privolu za primanje Newslettera.
  • Vaše osobne podatke zadržat ćemo samo u vremenu koje je nužno za ostvarenje svrhe u koju su prikupljeni, dok god za čuvanje tih podataka imamo Vaše odobrenje, osim ako nas ne obvezuju dodatni zakonski rokovi za njihovo čuvanje.

MARKETING

  • Ukoliko se slažete, od Fitzone-a ćete dobivati informacije o proizvodima i uslugama koje bi vas mogle zanimati.
  • Ako ste pristali na dobivanje promotivnog materijala, vaše je pravo u bilo kojem trenutku zatražiti prekid istog.

KOJA SU VAŠA PRAVA NA ZAŠTITU PODATAKA?

Fitzone želi osigurati da ste u potpunosti informirani o svim vašim pravima na zašttu podataka, a svaki korisnik ima:

  • pravo pristupa vlastitim osobnim podacima koje Fitzone.hr posjeduje.
  • pravo zatražiti ispravak informacija za koje smatrate da su netočne. Također, imate pravo zatražiti dopunu informacija koje smatrate da nisu potpune.
  • pravo zatražiti brisanje vaših osobnih podataka, ako ne postoji zakonit razlog za daljnju obradu tih podataka s naše strane.
  • pravo zatražiti zabranu obrade vaših osobnih podataka.
  • pod određenim uvjetima, zatražiti prebacivanje osobnih podataka koje smo prikupili na neku drugu organizaciju ili direktno na vas.

Fitzone ima mjesec dana da odgovori na bilo koji od vaših zahtjeva. Ako želite iskoristiti/izvršiti neko od ovih prava koja su vam dodijeljena, kontaktirajte nas putem e-maila info@fitzone.hr.

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su skup podataka koje mnoge internetske stranice koriste tako da ih pohranjuju u računala korisnika prilikom surfanja internetom. Prilikom vašeg posjeta našoj web stranici, automatski možemo prikupiti vaše podatke putem kolačića ili sličnih tehnologija.

Kolačići služe kao anonimni individualni identifikatori korisnika, na način da ga internetska stranica fitzone.hr koju korisnik posjećuje šalje njegovom pregledniku.

Kolačići se pohranjuju na računalu korisnika i služe za bilježenje informacija o prethodnim posjetama internetskoj stranici fitzone.hr. Kolačić ne sadrži osobne podatke korisnika, već omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje je korisnik prethodno priopćio prilikom pristupa i korištenja internetske stranice fitzone.hr.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Fitzone.hr koristi kolačiće na više načina s namjerom poboljšanja iskustva i dojma prilikom posjeta našoj stranici. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi vašim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kad isključite preglednik, a drugi su trajni i ostaju na vašem računalu neko vrijeme.

KOJE OBLIKE KOLAČIĆA KORISTIMO?

Neki su kolačići neophodni za funkcionalnost stranice, dok se drugi koriste za poboljšanje radnih svojstava i korisničkog iskustva.

  • Funkcijski kolačići koriste se: za pamćenje vaših podataka za prijavu, za vašu sigurnost dok ste prijavljeni, za osiguravanje konzistentnog izgleda internetske stranice.
  • Kolačići učinkovitosti koriste se: za poboljšanje radnih svojstava internetske stranice, za poboljšanje doživljaja korisnika, kako bismo vas prepoznali na stranici i zapamtili vaše preference, odnosno postavke poput jezika i lokacije na kojoj se nalazite. Koristi se kombinacija kolačića prve i treće strane.
  • Oglašivački kolačići koriste se: za omogućavanje dijeljenja i „lajkanja“, za omogućavanje slanja informacija drugim internetskim stranicama kako bi prema njima prilagodili svoje oglase. Koristimo ih kako bismo prikupili podatke o vašim posjetima stranici i sadržaju koji ste gledali, kao i informacije o vašem pretraživaču, uređaju s kojeg pristupate stranici i IP adresi. Fitzone.hr nekada dijeli određenu količinu ovih informacija s trećim stranama u oglašivačke svrhe. Također, s našim oglašivačkim partnerima dijelimo podatke prikupljene putem kolačića. To znači da vam može biti prikazan sadržaj baziran na vašim pretraživačkim obrascima na našoj stranici.

KAKO UPRAVLJATI KOLAČIĆIMA?

Korisnik je ovlašten zabraniti primanje kolačića s internetske stranice fitzone.hr na način da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izabere tu mogućnost.

Ako odlučite ne koristiti kolačiće tijekom svog posjeta, morate biti svjesni da neke funkcije i stranice možda neće raditi onako kako očekujete.

PRAVILA PRIVATNOSTI DRUGIH WEB STRANICA

Fitzone.hr sadrži poveznice koje vode na druge web stranice. Naša politika privatnosti odnosi se samo na navedenu stranicu, stoga ako namjeravate kliknuti na neku od poveznica, pročitajte pravila privatnosti na toj stranici.

PROMJENE U NAŠIM PRAVILIMA PRIVATNOSTI

Fitzone redovno pregledava svoja pravila privatnosti i postavlja informacije o svakom ažuriranju istog na web stranicu fitzone.hr. Zadnje ažuriranje 26.6.2019.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Ako imate pitanja u vezi naših pravila privatnosti, podataka koje prikupljamo ili biste htjeli izvršiti neko od vaših prava na zaštitu podataka, slobodno nas kontaktirajte putem e -mail adrese info@fitzone.hr.

KOGA KONTAKTIRATI U SLUČAJU NEZADOVOLJSTVA

Ako želite uložiti žalbu ili ste nezadovoljni s našim pristupom vašem problemu, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu. U Republici Hrvatskoj nadzorno tijelo kojemu možete podnijeti pritužbu je Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Ultimativan i cjelovit fitnes koncept prilagođen isključivo vama i vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem i zakoračite u zonu vaših zdravih navika.

Kontakt

Avenija Dubrovnik 15, paviljon 33 (Golden Gym)

Pratite nas

Copyright 2019 fitzone.hr | Sva prava pridržana