Dobrodošli na Fitzone.hr, vašu zonu zdravih navika!

Novi health&fitnes projekt Fitzone.hr ugledao je svjetlo dana. Projekt koji objedinjuje osobno trenerstvo, grupne treninge, korporativni fitnes, radionice i savjetovanje te edukativni YouTube kanal pokrenuo je mladi osobni trener i fitnes influencer Borna Butijer s ciljem educiranja i poticanja što većeg broja ljudi na tjelesnu aktivnost i zdrave životne navike. U sklopu Fitzone.hr projekta tako će se moći naći raznolik rekreativan sadržaj, rehabilitacija, nutricionističko savjetovanje te mnoštvo savjeta i informacija vezanih za aktivan životni stil, uravnoteženu prehranu, motivaciju i zdrav mindset.

Istraživanja pokazuju da je Hrvatska u samom vrhu europskih zemalja po broju pretilih osoba, a čak 35% djece ima prekomjernu težinu. Tome u prilog ide prvenstveno današnji sjedilački način života, vrijeme provedeno pred ekranima, nekvalitetna prehrana, manjak tjelesne aktivnosti te drugačije životne navike. Umjesto da su u prirodi i na igralištima, ljudi, prije svega djeca i mladi, danas svoje slobodno vrijeme provode ispred ekrana i na društvenim mrežama.

Taj negativan trend sve više raste, djeca su prikovana za ekrane, sva komunikacija se odvija preko mobitela, svakodnevno su izložena Instagramu, Facebook-u, nekvalitetnom sadržaju i informacijama te pogrešnim idealima, što stvara iznimno nezdravo fizičko, a i psihičko okruženje za rast i razvoj pojedinca.” rekao je osnivač projekta Borna Butijer, koji želi sa svojim mladim timom putem edukativnog YouTube kanala, raznih radionica i programa približiti zdravi način života i tjelesnu aktivnost mlađoj populaciji.

Na društvenim mrežama nas prati skoro 100.000 ljudi, od čega većina mladih između 16-34 godine, koji nas svakodnevno kontaktiraju s upitima i zbog toga osjećamo nekakvu odgovornost prema njima” dodao je Borna. U sklopu Fitzone.hr projekta želimo predstaviti cjelovitu uslugu te promovirati uravnoteženi pristup sportskoj aktivnosti i zdravom načinu života svim generacijama, a preko YouTube kanala, educirati s kvalitetnim sadržajem, usmjeriti, potaknuti te mlade uvesti u svijet sporta, fitnessa i rekreacije.

Iako smo mali i mlad tim, sanjamo velike snove. U suradnji sa svojim partnerima Lidlom Hrvatska, Under Armourom te Golden Gymom u planu imamo brojne sportsko-edukativne projekte, među kojima će biti i izrazito zanimljive i aktualne radionice na teme poput “Utjecaja društvenih mreža na percepciju tjelesne aktivnosti i vlastitog tijela”. Nedvojbeno ovaj cjeloviti i drugačiji pristup promišljanja zdravih životnih navika i tjelesne aktivnosti predstavlja pravo osvježenje, a više informacija o projektima i događanjima možete pronaći na našoj službenoj web stranici Fitzone.hr te društvenim mrežama. Pratimo se 🙂

Online treninzi i prehrana.
Sada čak -40%!
Saznaj više
Online programi