X
Back to the top

O nama

Fitzone je vaša zona zdravih navika. Ultimativan i cjelovit fitnes koncept prilagođen isključivo vama, vašim ciljevima i potrebama. Kombinacija specijaliziranih i individualiziranih osobnih treninga, kineziterapijskih postupaka, nutricionističkog savjetovanja te programa prehrane čini našu uslugu jedinstvenom. Radimo s osobama svih dobi i svih razina tjelesne pripremljenosti i uvijek možemo pronaći plan i program koji će i vama omogućiti dobar i zdrav napredak. U radu s nekim klijentima susrećemo se s potpunim transformacijama tjelesnog izgleda, kod nekih smo fokusirani na rehabilitaciju nakon ozljede, neki žele unaprijediti i poboljšati svoje zdravlje, riješiti se stresa nakon napornog radnog dana ili pak samo dobro izgledati na plaži. Svatko ima različite ciljeve i ambicije, a Fitzone je tu kako bi se prilagodio svakom zahtjevu i izvukao maksimum iz svakog pojedinca. Vaš će uspjeh biti postignut kroz naš cjeloviti koncept, odnosno pravilnu kombinaciju treninga, prehrane, stanja uma i životnog stila.

Dogovorite besplatni probni trening i konzultacije

  1. INICIJALNA PROCJENA TJELESNOG STANJA

    Proces započinjemo s pregledom posture i testiranjem funkcionalnih i motoričkih sposobnosti te traženje potencijalnih problema i nedostataka koji bi vas mogli kočiti u vašem napretku.

  2. RAZGOVOR I SAVJETOVANJE

    Drugi korak je razgovor o vašim ciljevima, prehambenim i životnim navikama, zdravstvenom stanju i potencijalnim problemima te vašim očekivanjima u rada s nama.

  3. POČETAK PROMJENE

    U završnom koraku definiramo vaš program treninga i plan prehrane te zajedno započinjemo put k ostvarenju naših ciljeva.

(POLU) INDIVIDUALNI TRENING

Osobni treninzi u Zagrebu s jednim do dva klijenta.

GRUPNI TRENING

Treninzi u Zagrebu u malim grupama do 10 ljudi

ONLINE COACHING

Individualno online savjetovanje i izrada programa treninga i plana prehrane

MLAD, STRUČAN I AMBICIOZAN TIM

Vaš uspjeh pratit će tim stručnjaka iz područja rekreativnog fitnesa, kondicijske pripreme, kineziterapije, yoge i pilatesa, nutricionizma te sociologije i osobnog razvoja. Profesionalnost, životni elan, želja za novim izazovima i rezultatima te posvećenost poslu i svakom pojedincu, karakteristike su koje odlikuju naš tim, a našim klijentima omogućuju kompletnu uslugu i kvalitetan napredak.

Zadovoljni klijenti

U sportu sam od malih nogu ali ovo mi je prvo iskustvo sa osobnim trenerom te sam iskreno oduševljen. Bornine stručne i etičko-profesionalne kvalitete su neosporne ali mene su oduševile i njegove ljudske, tako da u Borni imate trenera s velikim znanjem i iskustvom u poznavanju anatomije i fiziologije ljudskog tijela, biomehanike pokreta i vježbi ali i izrazito fleksibilnu, nasmijanu i pozitivnu osobu uvijek spremnu za šalu i riječ ohrabrenja, te ga krasi taj pozitivni ideal koji je odlika mladih ljudi.Daniel, 36

Rad s Bornom, kao osobnim trenerom je postao dio moje svakodnevice. Vrlo je ozbiljan u pristupu meni kao klijentu, vježbe su prilagođene mojim potrebama i pristupam im s potpunim povjerenjem jer je napredak vidljiv. U rad unosi puno pozitivne energije i motivacije. Iskreno ga preporučam.Tatjana, 44

Zakoračite s nama u vašu zonu zdravih navika

Ultimativan i cjelovit fitnes koncept prilagođen isključivo vama i vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem i zakoračite u zonu vaših zdravih navika.

Kontakt

Avenija Dubrovnik 15, paviljon 33 (Golden Gym)

Pratite nas

Copyright 2019 fitzone.hr | Sva prava pridržana